top of page
hermansyah-7uXn7nudorc-unsplash.jpg

samenwerken ? 

Beste collega,

Ik hoop dat deze boodschap je in goede gezondheid bereikt. Mijn naam is Martine Thijssen en ik vertegenwoordig Martine Discovers, een organisatie die gespecialiseerd is in het helpen van single moeders bij het creëren van kindvriendelijke reiservaringen en het aanbieden van reisproducten die perfect aansluiten op de behoeften van zowel moeder als kind(eren).

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om ons aanbod te verbeteren en uit te breiden, en we geloven sterk in de kracht van samenwerking. Daarom wil ik graag de mogelijkheid van een samenwerking met jou bespreken.

Of je nu een reisbureau bent dat op zoek is naar unieke kindvriendelijke bestemmingen, een fabrikant van reisproducten die graag zou willen samenwerken aan het ontwikkelen van innovatieve en praktische oplossingen, of een andere professional in de reis- en kinderindustrie, wij staan open voor diverse vormen van samenwerking.

Onze visie is om moeders en kinderen een zorgeloze en plezierige reiservaring te bieden, waarbij elk aspect van de reis zorgvuldig is ontworpen met het oog op comfort, veiligheid en vermaak. Als jij gelooft dat jouw expertise of producten kunnen bijdragen aan het verwezenlijken van deze visie, dan zouden we graag van je horen.

Laten we samenwerken om de reiservaringen van gezinnen over de hele wereld te verbeteren en onvergetelijke herinneringen te creëren voor jong en oud. Als je interesse hebt in een samenwerking of als je meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

 

Ik kijk ernaar uit om van je te horen en om de mogelijkheden te verkennen.

Martine

Martine_02
bottom of page