top of page

ontdek. Droom. dwaal rond. deel.

Welkom op MartineDiscovers.nl!

Mijn naam is Martine en ik ben een avontuurlijke ontdekkingsreiziger in hart en nieren, maar ook een trotse single moeder van een geweldige zoon. Samen verkennen we de wereld, één avontuur tegelijk. Reizen is voor ons niet zomaar een hobby, maar een manier van leven. 

Als single moeder weet ik dat er soms extra uitdagingen kunnen zijn, maar voor ons zijn die slechts kleine obstakels die we met plezier overwinnen. Geen bestemming is te ver, geen vakantie te avontuurlijk. Of we nu bergen beklimmen, exotische stranden ontdekken of door bruisende steden dwalen, we maken herinneringen die ons leven verrijken.

Op Martine Discovers deel ik onze reisverhalen, tips voor het reizen met kinderen en inspiratie voor alle moeders die niet bang zijn om met hun kleintjes de wereld te verkennen. Daarnaast bied ik online trainingen en een-op-een coaching aan om andere single moeders te helpen bij het samenstellen van hun onvergetelijke vakantie met hun kind. Door mijn persoonlijke ervaring en professionele begeleiding zorg ik ervoor dat iedere reis een succes wordt, ongeacht de uitdagingen die op je pad komen.

Ga met ons mee op reis en ontdek dat de wereld vol wonderen is, ook als je het alleen moet doen. Laten we samen nieuwe plekken verkennen!

Martine

Martine_01

8

VAKANTIES SAMEN

12

VLUCHTEN GEBOARD

21.400

KILOMETERS GEVLOGEN

47

IJSJES GEGETEN

Recycled Paper
IMG_0415.jpg

mijn favoriete bestemmingen

STRAND

South Beach, Miami 

LAND

Spanje

STAD

Malaga

VOOR HET ETEN

Italie

VOOR DE GESCHIEDENIS

Frankrijk

VOOR AVONTUUR

Spanje

VOOR DE NATUUR

Corsica

6 dingen die ik altijd meeneem

PASPOORT

EHBO SET

ZONNEBRANDCRÊME

HOED

BIKINI

CAMERA

the best stories begin with a suitcase and a curious heart.

bottom of page