top of page
moosa-haleem-8OGJqpNMBGM-unsplash.jpg

Coachings

traject

Ik begrijp als geen ander dat het plannen van een vakantie als alleenstaande moeder een uitdagende taak kan zijn. Je wilt er zeker van zijn dat zowel jij als je kind(eren) een onvergetelijke en zorgeloze tijd hebben. Daarom bieden wij een unieke één-op-één coaching aan, speciaal ontworpen om jouw vakantieplannen moeiteloos en stressvrij te maken.

Tijdens onze coaching zullen we in vier sessies nauw samenwerken om een vakantie te creëren die aan al jullie wensen voldoet. Hier is wat je kunt verwachten van ons programma:

Sessie 1: Wensen en Behoeften Inventariseren

In deze sessie richten we ons op het ontdekken van de specifieke wensen en behoeften van zowel jou als je kind. We bespreken jullie ideale vakantiebestemming, activiteiten, budget en andere belangrijke factoren.

Sessie 2: Opties Verkennen en Selecteren

Op basis van de eerste sessie presenteren we een aantal op maat gemaakte vakantieopties die perfect aansluiten bij jullie wensen. Samen kiezen we de beste optie en verfijnen we de details.

Sessie 3: Planning en Organisatie

In deze sessie zorgen we ervoor dat alle logistieke aspecten van jullie vakantie geregeld zijn. Van vervoer en accommodatie tot activiteiten en maaltijden, we nemen alles door zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Sessie 4: Voorbereiding en Tips

De laatste sessie richt zich op praktische voorbereidingen en waardevolle tips voor tijdens de vakantie. Je krijgt advies over wat mee te nemen, hoe om te gaan met onverwachte situaties en hoe je optimaal kunt genieten van jullie tijd samen.

De één-op-één coaching biedt niet alleen een op maat gemaakt vakantieplan, maar ook de gemoedsrust dat alles tot in de puntjes geregeld is. Je zult in staat zijn om te ontspannen en te genieten van een onvergetelijke tijd met je kind(eren). Dit complete pakket is beschikbaar voor €997.

Neem vandaag nog contact op om je eerste sessie te plannen en zet de eerste stap naar een zorgeloze vakantie!

Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan

Bedankt voor het indienen!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page