top of page
moosa-haleem-8OGJqpNMBGM-unsplash.jpg

Waar kan ik

jou bij helpen?

Als single moeder begrijp ik maar al te goed hoe uitdagend het kan zijn om een vakantie te plannen die zowel aan jouw wensen als die van je kind(eren) voldoet. De druk om alles perfect te organiseren, de balans te vinden tussen ontspanning en plezier, en het budget in de gaten te houden, kan overweldigend zijn.

Het is mijn missie om jou te helpen een zorgeloze vakantie te creëren waarin zowel jij als je kind(eren) volop kunnen genieten. Daarom bied ik een speciale online training aan die gericht is op het plannen van de perfecte vakantie voor single moeders. In deze training deel ik waardevolle tips, praktische tools en persoonlijke ervaringen om je te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes en het creëren van een onvergetelijke tijd voor jou en je gezin.

Daarnaast bied ik ook een-op-een coaching aan voor diegenen die behoefte hebben aan meer persoonlijke begeleiding. Samen kijken we naar jouw specifieke situatie en wensen, en werken we aan een op maat gemaakt vakantieplan dat jou de rust en ontspanning geeft die je verdient, terwijl je kind(eren) ook een geweldige tijd hebben.

Laten we samen de stress van vakantieplanning omzetten in plezier en ontspanning. Ik sta klaar om je te helpen op weg naar een zorgeloze en onvergetelijke vakantie.

Het typen op een computer

Coachingstraject

In 4 sessies plannen we samen jullie vakantie waarbij we kijken naar al jullie wensen en behoeften. 

Meer weten?
Koffie en laptop in bed

Online training

Leer in 10 stappen waar jullie wensen en verlangens liggen om zo zelfstandig jullie vakantie te kunnen boeken.

Meer weten?
bottom of page