top of page
  • Foto van schrijverMartine

Vegan Poke Bowl

Bijgewerkt op: 9 feb. 2023

Echt, ik ben één van de grootste fans van Poke Bowls. Het is weer eens wat anders dan een maaltijdsalade en het is zo gemaakt. Je kan eindeloos variëren met allerlei smaakcombinaties en het laten mislukken is een ware uitdaging :) Hier is één van mijn favorieten.

Wat heb je nodig – voor 2 personen - 150 gram meergranenrijst, gekookt - Tofu reepjes gekruid - Halve komkommer in blokjes - 100 gram edamame sojabonen - 125 gram zeewiersalade - 1 cm verse gember, geraspt - 20 gram cashewnoten - 2 el sojasaus Verder ook nog 2 grote (soep)kommen


1 // bak de tofu reepjes in een koekenpan. 2 // als je de rijst gekookt hebt volgens de aanwijzingen op de verpakking verdeel je deze over de twee kommen. Schep de rijst tegen één kant van de bowl. 3 // vul de kommen met de edamame sojabonen, zeewiersalade en komkommerblokjes. 4 // verdeel de gebakken tofu over de kommen. 5 // meng de geraspte gember met de sojasaus en giet dit over de bowls. 6 // maak het geheel af door de cashewnoten erover te verdelen.


Discover… de vegan Poke Bowl

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page