top of page

About

Hi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op MartineDiscovers.nl. 

Een beetje over mij... Ik ben echt gek op reizen! Elke kans die ik krijg ga ik op pad om de wereld te ontdekken. Er is zoveel te zien en mijn 'travel wish list' groeit alleen maar. Een voorliefde voor Spanje is sterk aanwezig. Zo heerlijk hoe de mensen daar buiten leven. Maar ja, met de warmere temperaturen daar is dat ook niet zo gek. Als dat in Nederland het geval was dan had ik misschien ook minder de behoefte om naar het buitenland te gaan. 

 

Verder sta ik graag in de keuken om nieuwe recepten uitproberen. Allemaal vegan. Ik at eerder al bijna geen vlees maar in 2017 werd ik full-on vegetariër en eet nu geheel plantaardig. Ik ben erachter gekomen dat ook zonder vlees of vis er genoeg heerlijke gerechten zijn om klaar te maken.

Om de lifestyle helemaal compleet te maken sport ik ontzettend graag. Waarom? Behalve dat het, zoals je van alle kanten hoort, goed voor je is, vind ik het ook heerlijk om na het werk de dag van me af te kunnen trainen. Verstand op 0 en gaan! Tot een paar jaar geleden was ik ook part-time groepsles instructeur voor lessen zoals BBB, BodyStep en Circuit training. Hoe leuk ik dat ook vond ben ik daarmee gestopt omdat het naast een fulltime baan erg veel was.

Sinds oktober 2019 ben ik trotse moeder van Jesse en als mama komt er ook veel op me af. Met name veel leuke dingen gelukkig :) Ik zoek balans tussen mijn eerdere leven van het vele reizen en het sporten, en het leuke leven als moeder. Er is zo veel te ontdekken en te proberen en wil dat zo duurzaam mogelijk aanpakken. 

Ook duurzaamheid heeft bij mij de laatste jaren veel interesse gewekt en is en steeds grotere rol gaan spelen. Het minder tot niet weggooien van eten, recyclen en bewuster boodschappen doen zijn dingen waar ik me graag in verdiep. Bijna elke dag is er wel weer wat nieuws bedacht of in de maak.

Wat ik iedereen wil meegeven... Geniet van het leven en blijf ontdekken!

bottom of page