top of page

Over mij

Hi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op MartineDiscovers.nl. 

Een beetje over mij... Ik ben echt gek op reizen! Elke kans die ik krijg ga ik op pad om de wereld te ontdekken. Er is zoveel te zien en mijn 'travel wish list' groeit alleen maar. Een voorliefde voor Spanje is sterk aanwezig. Zo heerlijk hoe de mensen daar buiten leven. Maar ja, met de warmere temperaturen daar is dat ook niet zo gek. Als dat in Nederland het geval was dan had ik misschien ook minder de behoefte om naar het buitenland te gaan. 

Verder sta ik graag in de keuken om nieuwe recepten uitproberen. Allemaal vegan. Ik at eerder al bijna geen vlees maar in 2017 werd ik full-on vegetariër en eet nu geheel plantaardig. Ik ben erachter gekomen dat ook zonder vlees of vis er genoeg heerlijke gerechten zijn om klaar te maken. Op vakantie weet ik dan ook de leuke restaurants en cafés te vinden waar we heerlijk kunnen genieten van vegan lekkernijen.

Sinds oktober 2019 ben ik trotse single moeder van Jesse en als mama komt er ook veel op me af. Met name veel leuke dingen gelukkig :) Ik zoek balans tussen een solide basis thuis creëren en op vakantie gaan. Er is zo veel te ontdekken en het duurde maar 1 vakantie om Jesse net zo gek op vakanties te maken als ik ben. Nu hij wat ouder is heeft hij het nog heel vaak over de laatste vakantie die we hebben gehad en over de volgende die alweer gepland staat.

Op MartineDiscovers.nl lees je veel reisverhalen gecombineerd met tips voor vakanties met kinderen. Als uitschieter vind je ook recepten. Niet zomaar recepten, maar gerechten die ik op mijn reizen heb gegeten en thuis heb nagemaakt en vaak in eigen (plantaardig) jasje heb gestoken.

Wat ik iedereen wil meegeven... Geniet van het leven en blijf ontdekken!

MartineDiscovers - de website voor informatie over reizen en vakanties met kinderen.
bottom of page