• Martine

Poke Bowl

Echt, ik ben een van de grootste fans van Poke Bowls. Het is weer eens wat anders dan een maaltijd salade en het is zo gemaakt. Je kan eindeloos variëren met allerlei smaakcombinaties en het laten mislukken is een ware uitdaging :) Hier is één van mijn favorieten.

Wat heb je nodig – voor 2 personen 150 gram meergranenrijst, gekookt Tofu reepjes gekruid Halve komkommer in blokjes 100 gram edamame sojabonen 125 gram zeewiersalade 1 cm verse gember, geraspt 20 gram cashewnoten 2 el sojasaus Verder ook nog 2 grote (soep)kommen


1 // Bak de tofu reepjes in een koekenpan. 2 // Als je de rijst gekookt hebt volgens de aanwijzingen op de verpakking verdeel je deze over de twee kommen. Schep de rijst tegen één kant van de bowl. 3 // Vul de kommen met de edamame sojabonen, zeewiersalade en komkommerblokjes. 4 // Verdeel de gebakken tofu over de kommen. 5 // Meng de geraspte gember met de sojasaus en giet dit over de bowls. 6 // Maak het geheel af door de cashewnoten erover te verdelen.


Discover… de vegan Poke Bowl

2 keer bekeken

MELD JE HIER AAN

voor de nieuwsbrief

  • B-small
  • Black Instagram Icon
  • Bloglovin'