top of page
  • Foto van schrijverMartine

Happy New Years resolutions


Voornemens - zo hou je ze vol!

De maand is al halverwege en wat is de status van de goede voornemens? Ik heb best een lijstje met doelen voor dit jaar en het streven is uiteraard ook om ze allemaal te halen. Dit jaar heb ik een ‘hulpje’ aangeschaft: de Purpuz planner! (Nee, geen sponsoring, ik ben er oprecht super blij mee!) Ik heb mijn grote doelen uitgewerkt in sub-doelen en stappen om deze te bereiken.  Hier zijn een aantal tips om jouw doelen voor 2019 te halen:

Houd je doelen realistisch // Als je wilt afvallen dan moet je maar zo denken... die kilo’s zaten er ook niet in één week aan. Dus zullen ze er ook niet in één week af zijn.

Stap voor stap // Bedenk goed wat je wilt bereiken en wat je hiervoor nodig hebt. En zorg er dan voor dat je die hulpmiddelen bemachtigd.

2019 - met kleine sprongen vooruit

Blijf genieten // Je kan jezelf allerlei restricties opleggen maar als je een keer cheat maken de schuldgevoelens het moeilijk om je weer op ‘het goede pad’ te krijgen. De gedachte “nu heb ik toch al..., dan kan ik ook wel...”. Is dan heel gevaarlijk natuurlijk. Juist door jezelf te trakteren op iets lekkers, een nieuw shirtje of die sportlegging, maak je het voor jezelf makkelijker jouw doelen te halen.

Share & Care // Laat jouw vrienden en familie meegenieten van jouw plannen. Het inspireert en motiveert om je doelen te delen. Je zal merken dat iedereen graag wilt dat je de doelen behaalt en dat juist weer motiveert om van 2019 een kick-ass jaar te maken!


Discover... 2019

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page